Welkom bij Dinner at the vineyard – concept by Wijngoed Rhode

Van mei tot augustus brengen wij een fantastische stijlvolle buitenbeleving. Volledig privé voor 8 tot 14 gasten, en dit op een toplocatie in Melle, vlakbij Gent.

COVID-19 update: wij volgen de actuele richtlijnen. 

Reserveer nu en geniet samen van het heerlijk aperitief op het wijnterras, het verrassende diner middenin de wijngaard en de heerlijke Belgische wijnen van het domein.

Toplocatie midden in de wijngaard

Met onze ligging op amper 10 km van Gent  zijn wij zeer vlot bereikbaar.

Laat je onderdompelen in het prachtig decor omringd door onze druivelaars. Een mooi stukje groen dat op elk moment van de dag, zowel ‘s middag als ‘s avond haar schoonheid graag met jou deelt.

In alle weersomstandigheden bieden wij u een buitenconcept aan zonder in te boeten aan comfort. Bij mindere weergoden voorzien we een comfortabel alternatief binnen. 

Heerlijk genieten van een lang en uitgebreid aperitief op ons gezellig wijnterras. Aansluitend een intiem diner onder onze Sout-African Shelter. Waan jezelf op vakantie in deze parel …

Sunset at the vineyard … why not?

We nemen jou graag mee in de journey van Dinner at the vineyard.

fullprivacy

Samen met vrienden, familie, collega’s of relaties geniet je van een unieke setting op ons wijndomein. Je boekt onze site exclusief voor jouw gezelschap.

Een reservatie bestaat uit minimaal 8 tot 14 personen (max). Wij werken conform de actuele voorschriften.

Privé-bediening voor jullie gezelschap inbegrepen.

Belgian wine #wijngoedrhode

Geniet van onze Belgische witte wijnen van het domein. We starten met onze eigen mousserende wijn (traditionele methode). Al onze huisgemaakte witte wijnen zijn geschikt om de gerechten te begeleiden. Laat je verrassen door onze mooie kwaliteit. Op vraag bieden wij ook rode wijn aan (niet van het huis). Alcoholvrije formule mogelijk bij reservatie.

Een zeer uitgebreide drankenaanbod, alcoholisch als niet-alcoholisch is inbegrepen in de formule. #Let’s taste.

foodsharing

Kwalitatieve witte wijnen vragen kwalitatieve gerechten, dagvers bereid. We werken hiervoor samen met Traiteur Toulouse, in het Gentse gekend voor een lekkere en inspirerende keuken met rock-and-roll gerechtjes. Net iets anders, en vol van smaak!

We verweven het aperitief en voorgerecht in een mooi aanbod van surf en turf amuses. Of verrassende vegetarische amuses op aanvraag.

Voor het hoofdgerecht, onder onze South-African Shelter, heeft u de keuze uit vlees vis of vegetarische schotel. Sidedishes: de typische Toulouse salade(s) en huisgemaakte dips, het huisbereide zuurdesem brood met echte boerenboter, …

Een afsluitend delicieus dessert van de chef als kers op de taart? Inbegrepen.

Al de gerechten worden koud geserveerd, normaal in verzorgde buffetformule, maar omwille van covid voorzien wij mooi gedresseerde borden per persoon. U gaat ongetwijfeld voldaan huiswaarts. Naar hartenlust foto’s maken van de gerechtjes: inbegrepen…

Heeft u vragen over allergenen? Onze bediening ter plaatse kan u de nodige info verschaffen.

Vermeld jouw allergieën bij reservatie.

#momentstoremember #togetherness #DATV

Maak écht tijd voor elkaar, om te genieten, bij te praten, met jouw gezelschap. Jouw quality time op een bijzondere locatie, met alle elementen in balans.

Wij zorgen voor een onvergetelijke totaalbeleving. U zorgt voor een topgezelschap. Samen creëren we een te koesteren moment.

Met Dinner at the vineyard laten we jou proeven van een bijzonder intiem gebeuren. Let’s share this moment.

Extra's te boeken

Rondleiding van druif tot fles
Tijdens een boeiende en ontspannen rondleiding (max 1u) neemt de wijnbouwer jullie mee in de wijngaard en wijnmakerij. Een aanrader…

Assortiment sushi en sashimi
Sushi van topkwaliteit, dagvers bereid. Mooi gepresenteerd in typisch Japanse boot. Stokjes incluis. Itadakimasu…

Een beeld, veel herinneringen …
Wens je dit onvergetelijk en bijzonder moment van samenzijn vast te leggen door een professionele fotograaf? Dat kan. Kort na het evenement krijg je een link naar een eigen portaalsite. Zo heb je alle foto’s in de mooiste kwaliteit en kan je deze downloaden. Selecteer deze optie bij reservatie (volgens beschikbaarheid fotograaf).

Onze huismuzikant …
Vind jij live muziek een plusfactor? Maak kennis met de warme stem van onze huismuzikant. Klassieke nummers en eigen songs worden heel intens gebracht. Geen nood. Melig wordt het nooit. De performance treedt niet op de voorgrond maar maakt die sunset met jouw gezelschap eentje om niet snel te vergeten. Selecteer deze optie bij reservatie (volgens beschikbaarheid muzikant).

Taxishuttle
Maak jouw moment echt zorgeloos en laat je (samen met jouw gezelschap) in stijl shuttelen naar onze eventlocatie. Geef jouw interesse aan bij reservatie en wij bezorgen jou de contactgegevens van een betrouwbare dienstverlener voor verschillende regio’s.

Reservatie, prijzen en bereikbaarheid

Onze formules zijn beperkt beschikbaar van mei tot augustus.

Reservaties enkel mogelijk via onze eventmodule volgens beschikbaarheid. Gezien het beperkt aantal beschikbare plaatsen, kunnen wij enkel de datum voor u reserveren mits onmiddellijke online betaling. Dank voor uw begrip.

Bereikbaarheid en contact

Adres eventlocatie (enkel toegankelijk op reservatie):
Wijngoed Rhode, Vinkeslag z/n – 9090 Gontrode. (Gelegen op amper 10km van Gent zijn wij vlot bereikbaar via E40-E17-R4. Parkeerruimte aanwezig op de locatie.)

Contact: reservations@dinneratthevineyard.be

#dinneratthevineyard

Middagsessie 12u-15u

€110 pp all-in (incl BTW) – min 8 max 14 personen

 • Privé-concept exclusief voor jouw gezelschap midden in wijngaard
 • Privé-bediening
 • Uitgebreide drankenformule niet-alcoholisch en alcoholisch (halve fles wijn pp)
 • Foodconcept:
  • Amuses surf & turf met huisaperitief – mousserende wijn van het domein
  • Diner: vlees, vis of vegetarische schotel, sidedishes, aangepaste wijnen
  • Delicieus dessert met koffie of thee

Avondsessie 19u-23u

€135 pp all-in (incl BTW) – min 8 max 14 personen

 • Privé-concept exclusief voor jouw gezelschap midden in wijngaard
 • Privé-bediening
 • Uitgebreide drankenformule niet-alcoholisch en alcoholisch (hele fles wijn pp)
 • Foodconcept:
  • Amuses surf & turf met huisaperitief – mousserende wijn van het domein
  • Diner: vlees, vis of vegetarische schotel, sidedishes, aangepaste wijnen
  • Delicieus dessert met koffie of thee
 • Sunset at the vineyard

Onze partners