Bezoek ons wijndomein - wijndegustatie - teambuilding

Beleving staat bij Wijngoed Rhode centraal. We zetten ons in om dit samen met u te realiseren. Op afspraak ontvangen we u graag op onze wijnsite. U maakt er in een verzorgd kader, in alle rust en discretie, kennis met onze wijnen: van druif tot fles.

Tijdens de rondleiding in de wijngaard vertellen we u meer over onze druivenrassen en krijgt u een mooi zicht op de werkzaamheden gedurende het ganse seizoen.
Vervolgens maakt u in onze wijnmakerij kennis met het wijnmaken zelf. Afsluiten doen we de rondleiding steevast met een verzorgde degustatie: bij mooi weer ontvangen we u graag op ons wijnterras, alternatief is een ontvangst in onze degustatieruimte.

Praktisch

“Let’s taste together”

Iets te vieren

Een bijzonder moment in uw leven zoals een bedanking, een reünie, een verjaardag of jubileum, een afscheid, teambuilding of netwerkmoment? Of gewoon zin in quality time met vrienden/ familie/ buurt/ sportclub/ collega’s of uw vereniging? Met onze ligging op amper 10km van Gent zijn wij vlot bereikbaar en geniet u toch van alle privacy te midden van een prachtig stukje natuur.

“Seize the day … at Wijngoed Rhode”

Evenement op maat

Wij zijn uw aanspreekpunt voor een event op maat: privé-degustaties, bijeenkomst van vrienden en familie, bedrijfsevents, … Alles draait rond uw beleving, rond het samenzijn, samen genieten en samen doen. Wij werken op maat van onze klanten. Een catering die past bij het moment dat u voor ogen heeft. Van korte keten tot een gastronomische wereldreis … basisbestanddeel: kwaliteit, in product, presentatie en beleving. Zowel op uw, onze of een andere locatie. We denken graag met u mee en geven vorm aan uw wensen.

“When quality wine becomes your quality time”

Connecting brands, Connecting people

We hebben een trouw klantenbestand opgebouwd en omsluiten een mooi professioneel netwerk van ondernemers. We delen ons netwerk graag met onze relaties. Wanneer onze wijn en mensen samenvloeien ontstaat iets bijzonders … Wijngoed Rhode:  ‘When quality wine becomes your quality time’.

“Let’s connect”