Bezoek ons wijndomein - wijndegustatie - teambuilding

Beleving staat bij Wijngoed Rhode centraal. We zetten ons in om dit samen met u te realiseren. Op afspraak ontvangen we u graag op onze wijnsite. U maakt er in een verzorgd kader, in alle rust en discretie, kennis met onze wijnen: van druif tot fles.

Tijdens de rondleiding in de wijngaard vertellen we u meer over onze druivenrassen en krijgt u een mooi zicht op de werkzaamheden gedurende het ganse seizoen.
Vervolgens maakt u in onze wijnmakerij kennis met het wijnmaken zelf. Afsluiten doen we de rondleiding steevast met een verzorgde degustatie: bij mooi weer ontvangen we u graag op ons wijnterras, alternatief is een ontvangst in onze degustatieruimte.

Praktisch

“Let’s taste together”

Iets te vieren

Een bijzonder moment in uw leven zoals een bedanking, een reünie, een verjaardag of jubileum, een afscheid, teambuilding of netwerkmoment? Of gewoon zin in quality time met vrienden/ familie/ buurt/ sportclub/ collega’s of uw vereniging? Dan stellen wij u graag ons intiem concept Dinner at the vineyard voor. Met onze ligging op amper 10km van Gent zijn wij vlot bereikbaar en geniet u toch van alle privacy te midden van een prachtig stukje natuur.

Wij verhuren jammer genoeg onze locatie niet aan particulieren voor privé-feesten (communie, huwelijk, verjaardagen, …)

“Seize the day … at Wijngoed Rhode”

Bedrijfsevenement

Wij zijn uw aanspreekpunt voor een intiem event op maat. Alles draait rond uw beleving, rond het samenzijn, samen genieten en samen doen. We denken graag met u mee, kunnen terugblikken op heel wat geslaagde referenties, en geven vorm aan uw wensen. Een catering die past bij het moment dat u voor ogen heeft. Van korte keten tot een gastronomische wereldreis … basisbestanddeel: kwaliteit, in product, presentatie en beleving. Wij versterken uw band met uw klanten, medewerkers en andere relaties. 

“When quality wine becomes your quality time”

Connecting brands, Connecting people

We hebben een trouw klantenbestand opgebouwd en omsluiten een mooi professioneel netwerk van ondernemers. We delen ons netwerk graag met onze relaties. Wanneer onze wijn en mensen samenvloeien ontstaat iets bijzonders … Wijngoed Rhode:  ‘When quality wine becomes your quality time’.

“Let’s connect”